salon24.eu-sivusto käyttää evästeitä, jotta saat paremman ostokokemuksen. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.

Training image cap
JOICO Blonde Life Masterclass (FINLAND)

HIUSAMMATTILAINEN, INSPIROIDU UUDISTUNEESTA JOICO BLONDE LIFE - SARJASTA!

Epäilemättä hiusten vaalentaminen vaatii erityistä osaamista ja jatkuvaa kouluttautumista, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista tekniikoista ja teknologioista. Sopivan vaalean sävyn saavuttaminen hiusten hyvää kuntoa uhraamatta voi olla haastavaa, joten luottokampaajan löytyeessään asiakkat pysyvät hänelle uskollisina vuosia taikka ikuisuuden eli kouluttautuminen kannattaa!

Joicon tavoitteena on tarjota vain huippulaatua hiustenhoidossa. Blonde Life -vaalennus- ja sävytystuotteet selviävät jokaisesta haasteesta ja niiden avulla voit auttaa asiakkaitasi löytämään toivotun vaalean sävyn turvallisesti ja nopeasti.

Sopiiko kaikille asiakkaille sama blondi sävy? Mitä on otettava huomioon blondin sävyn valinnassa? Kauniiden blondien kiharoiden saavuttaminen on oma taitolajinsa.
Saa inspiraatiota vaalentavien värisävyjen luomiseen ja vaaleiden hiusten hoitoon. Toteuta muodikas hiustenleikkaus- ja vaalennustyö huippukouluttajien opastuksella!

OHJELMA:

9:30 Aamukahvi ja kokoontuminen
10:00 Johdanto, kouluttajien esittäytyminen
JOICO tarina: matka terveiden hiusten puolesta
● JOICO:n Blonde Life värikäs maailma
● Konsultaatio, vaalentamisen teoria ja siihen tarvittavat tekniset tuotteet
● Workshop (harjoituspäillä)
13.30 Lounas
14:15 Workshop jatkuu
● Värjäys
● Trendikäs leikkaus
16:00 Koulutuspäivän päätös

Koulutus antaa tarkat tiedot ja osaamisen erilaisista vaalennus – ja värituotteista, jotka auttavat saavuttamaan näyttäviä blondeja ja taittamaan väriä, blondeiden sävyjen trendeistä sekä vaalennus- ja sävytysnikseistä.

● Opit tekniikoita, jotka auttavat valitsemaan asiakkaan ulkonäköön sopivan vaalean sävyn.
● Opit, mitä on otettava huomioon, jotta blondi tulos pysyy pitkään kaunis.
● Opit, miten voit minimoida hiusten vaurioita värjäyspalvelun aikana.
● Ohjeita blondien hiusten konsultaatioon.

 

AIKATAULU:
06.10.2023 klo 10:00 - 16:00

 

PAIKKA:
Helsinki, Suomi

 

KOULUTTAJAT:
David Murray - Leikkauksien erikoisasiantuntia, JOICO EMEA Senior Creative Artist Team -jäsen
Irlannista kotoisin oleva David on voittanut Irlantilaisen vuoden kampaaja- tittelin 4 kertaa. @21-kampaamon omistajana David tekee kaikkensa tyydyttääkseen asiakkaansa ja tiiminsä. Hänet tunnetaan sekä tarkasta hiustenleikkaamisesta että avant-garde-työstään. Hänen rakkautensa muotoihin ja linjoihin inspiroi hänen edistyksellistä näkemystään siitä, miten hiuksia voidaan muokata. David on todennut, että hän todella uskoo voivansa muuttaa paitsi sen, miltä joku näyttää, myös ennen kaikkea sen, miten hän TUNTEE. Tämä on hänelle enemmän kuin vain hiustenleikkaus, se on supervoima.

Katrina Kelly - Värin erikoisasiantuntija, JOICO EMEA Senior Creative Artist Team – jäsen
Dublinissa sijaitsevan Cut Social -kampaamon omistaja Katrina on voittanut monia palkintoja vuosien varrella. Hänen hiustenleikkaustyylinsä on naisellinen mutta tekninen - todellinen mestarivärjääjä. Katrina pitää erityisesti uusien väritekniikoiden oppimisesta ja hän on intohimoinen myös värien koostumuksia ja ainesosia kohtaan. Kouluttajana Katrina on dynaaminen ja luova, hän haluaa ymmärtää, miten hänen opiskelijansa oppivat uutta ja sopeuttaa opetusmenetelmänsä vastaamaan heidän tarpeitaan. Hänen intuitiivisuutensa avulla hän pystyy nopeasti hahmottamaan muiden tarpeet ja varmistamaan, että jokainen oppitunti on todella mukaansatempaava ja asianmukainen.

 

HINTA:
● EARLY BIRD 149 € + 0% alv, nopean varaajan etu on voimassa 31.08.2023 asti

● REGULAR BIRD 189 € + 0% alv, alkaen 01.09.2023

  • Koulutuksen hinta sisältää koulutusmateriaalit, kahvitauot, lounaan ja harjoituspään.
  • Koulutukseen osallistuminen on mahdollista vain paikan varanneille.

 

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN:
VARAA PAIKKASI NYT FIENTA