salon24.eu-sivusto käyttää evästeitä, jotta saat paremman ostokokemuksen. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.

16, Apr, 2021
 0 Kommentit
ORIBE on ylellinen ja ammattimainen hiustenhoitotuotesarja, joka sisältää vain hienoimpia ainesosia kaikkialta maailmasta, ja monet julkkikset arvostavat sitä suuresti. Lisäksi olet varmasti kuullut sanonnan "älä tuomitse kirjaa sen kannen perusteella".
Loe lisää
16, Apr, 2021
 0 Kommentit
Herää ja loista Defy Damage Sleepover -hoitoaineen ansiosta, joka vahvistaa ja ravitsee hiuksiasi nukkuessasi. Sen erinomainen koostumus auttaa vahvistamaan hiuskuituja yön yli, joten sitä ei tarvitse huuhdella aamulla. Herätessäsi sinulla on siis pehmeämmät, kiiltävämmät ja selvästi terveemmät hiukset.
Loe lisää
16, Apr, 2021
 0 Kommentit
My Hair. My Canvas. on Alternan mullistava uusi hiustenhoitosarja, jossa on valikoima tehokkaita, monikäyttöisiä tuotteita, jotka tekevät jokapäiväisestä hiustenhoidosta itsesi hemmotteluhetkiä. Valikoima tuo hiustenhoitorutiineihisi aivan uutta laatua - voit luoda kauniita ja erottuvia kampauksia helposti ja hauskasti.
Loe lisää